Accommodaties

Antalya – Cirali

In Antalya verblijf je in één van de kleine gezellige pensionnetjes in Kaleici, het historische centrum van Antalya,  vlakbij het kleine Mermalistrand en het Karaoglu Park.

In Cirali verblijf je in een pension of eenvoudig hotel. Beiden zijn gelegen midden in de natuur en bloemrijke tuinen, vlakbij het strand.

Cappadocia

In Cappadocia verblijf je hetzij in een authentiek bed & breakfast of in een nabijgelegen eenvoudig hotel, beiden zijn gelegen aan de rand van een Turkse gemeenschap. Voor alle workshopvakanties geldt dat alleen het ontbijt is ingebegrepen in de prijs, maar hoeft niet altijd plaats te vinden in de aangegeven accommodatie. Dit hangt mede af van het bijbehorende programma. (zie programma’s). Er zijn vollop gelegenheden om te lunchen en te dineren. Dit geeft ieder de vrijheid om te kiezen wat hij/zij zelf wil.

Tevens is de keuze van de accommodatie afhankelijk van de groepsgrootte, tijd van het jaar en het programma waar u voor heeft gekozen. In alle gevallen staan de accommodaties bij ons als goed en betrouwbaar aangeschreven en de accommodaties kunnen ook bijgeboekt worden voor extra vakantiedagen. Wij kunnen hierbij van dienst zijn.

 

Reacties zijn gesloten.