In de detox & fit weken ligt de nadruk op het reinigen van lichaam en geest. Elke ochtend doen we een meditatie en mindfullmoves, dit zijn eenvoudige yoga oefeningen. De meditaties en mindfullmoves zijn erop gericht je te ontladen en je geest leeg te maken. Het lichaam wordt van binnenuit gereinigd door een vijfdaagse detox kuur. Tijdens deze 5 dagen gebruiken we lichte maaltijden zonder vlees, melk- en graanproducten. Er worden verse vruchten- en groentesappen en salades met biologische ingrediënten uit onze eigen groentetuin geserveerd. Alles wordt rauw bereid omdat dit het detoxen stimuleert. De sappen hebben een reinigende (ontslakkende) invloed en zorgen voor een grote schoonmaak in het hele lichaam. De detoxkuur zorgt voor een algehele verbeterde doorbloeding, waardoor alle organen weer beter werken. Door het ontgiften krijg je ook weer meer energie en sommige gezondheidsklachten kunnen minder worden of zelfs verdwijnen.
Naast het ontgiften door middel van voeding werken we met quantum biofeedback om het lichaam grondig te detoxen. Dit programma wordt aangeboden inclusief een persoonlijk coachingsgesprek en twee quantum biofeedback behandelingen.
De kosten voor de detox & fit weken bedragen 790 euro per persoon, dit is inclusief accommodatie, maar exclusief vlucht- en transferkosten. Een extra individuele sessie is tegen meerprijs te boeken. Welke mogelijkheden er zijn en wat de kosten daarvan zijn, kun je hier lezen.