Retraite Mediterrane Zuidkust Turkije

Heb je behoefte aan rust? Wil je lekker hangen in de hangmat en een boekje lezen? Wil je bijtanken en weer nieuwe inspiratie op doen? Dan is deze Retraiteweek een heerlijke vakantie voor jou.

Blueprint & Talent discovery

Genieten van een prachtige historische stad met een bijzondere geschiedenis. De brug tussen Oost en West, dat heden ten dage nog een belangrijke rol speelt.

Inspiratiereis Zicht op Jezelf

Heb je behoefte aan meer inzichten in jezelf? Wil je bijtanken en weer nieuwe inspiratie op doen? Heb je het gevoel dat je niet je eigen leven leidt? Dan is deze inspiratieweek: Zicht op Jezelf wellicht iets voor jou.

Cultuurreis Istanbul

Genieten van een prachtige historische stad met een bijzondere geschiedenis. De brug tussen Oost en West, dat heden ten dage nog een belangrijke rol speelt.

Culturele bezienswaardigheden

Genieten van een prachtige historische stad met een bijzondere geschiedenis.

Wil je ontspannen in de natuur, je zintuigen laten ontwaken? Ben je nieuwsgierig naar een andere cultuur? Wil je jezelf van een andere kant leren kennen? Ben je op zoek naar inspiratie? Of heb je gewoon behoefte om lekker bij te tanken….

Retraite Mediterrane

Retraite Mediterrane
Deze reis is inclusief een heerlijke ontspanningsmassage ( 1 uur) en een bezoekje aan de Hammam en 4 x ochtendmeditatie met Mindfullmoves. Je kunt zelf bepalen wanneer je deze wilt bezoeken. Als je wilt kun je deelnemen aan de wandelingexcursie (middagexcursie) naar het legendarische plaatsje Olympos.

Inspirational Journey

Inspirational Journey
Heb je behoefte aan meer inzichten in jezelf? Wil je bijtanken en weer nieuwe inspiratie op doen? Heb je het gevoel dat je niet je eigen leven leidt?

Retraite in Cappadocië

Retraite in Cappadocië
Wil je je laten inspireren en verwonderen door één van de mooiste gebieden van de wereld? Ga met ons mee naar Cappadocië in het midden van Turkije. Dit sprookjesachtige decor is zó uniek dat het op de UNESCO lijst van werelderfgoederen staat. Deze week staat in het teken van bewuste ontspanning en vakantie.

Locations

Locations
Een prachtige rustige plek, midden in het bos op een 4- sterren recreatiepark aan de rand van de Posbank, op de Veluwe. U heeft het voordeel van privacy en rust met een grote tuin rondom het chalet en tevens zijn restaurant, zwembad, winkeltje en activiteitenveld op loopafstand.

accommodation

accommodation
In Antalya verblijf je in één van de kleine gezellige pensionnetjes in Kaleici, het historische centrum van Antalya, vlakbij het kleine Mermalistrand en het Karaoglu Park. In Cirali verblijf je in een pension of eenvoudig hotel. Beiden zijn gelegen midden in de natuur en bloemrijke tuinen, vlakbij het strand.

Workshops

Workshops
De workshops staan onder begeleiding van Monique Beijer. Na haar VWO opleiding en een opleiding als reisinformatrice bij Schoevers, heeft ze daarna gekozen voor een HEAO opleiding.

Bekijk onze workshops en reizen!

Tijdens een Healthy Holiday kun je lekker relaxen met een boek in de hangmat, zwemmen in de turquoise zee aan de mediterrane kust of wandelen in een prachtig landschap. Zoals het sprookjesachtige tufsteengebergte in Cappadocië. Ook een ballonvaart maken, raften, paardrijden, pottenbakken, een bergsafari, een hammambezoek of een uitstapje naar Istanbul behoren tot de mogelijkheden. De rode draad van onze vakanties is inspanning en ontspanning van lichaam en geest.
X