Inspirational Journey: View of Yourself

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vertrekdata: 23 april, 30 april, 11 juni, 17 september, 24 september
Locatie: Antalya en Cirali

Heb je behoefte aan meer inzichten in jezelf? Wil je bijtanken en weer nieuwe inspiratie op doen? Heb je het gevoel dat je niet je eigen leven leidt?
Dan is deze inspiratieweek: Zicht op Jezelf wellicht iets voor jou. In de ochtend is er een programma waarin je jezelf herontdekt, een moment van de dag waar we gezamenlijk inzichten opdoen wie jij in wezen bent en wat je talenten en kwaliteiten zijn. Tevens onderzoek je wat jouw diepste wensen zijn en waar jij gelukkig van wordt. De basis van een gezond en gelukkig leven is zelfkennis. We beginnen de dag met ontspanningsoefeningen, na het ontbijt beginnen we aan het inzichtenprogramma Zicht op Jezelf (4 ochtendsessies).

We gebruiken hiervoor o.a de inzichten van het Enneagram en de Indigo Mensbeeldanalyse ©. Zo maak je onder begeleiding je eigen unieke Mensbeeldprofiel, waar je altijd weer op terug kunt vallen. Op de woensdagen is gelegenheid om de omgeving te verkennen en is er geen programma Je kunt desgewenst een dagexcursie (tegen betaling) boeken. Na het ochtendprogramma zijn er diverse mogelijkheden om te relaxen.
Wil je lekker ontspannen en een boek lezen in de hangmat of wil je via het witte zandstrand wandelen naar het prachtige Olympos ? Een frisse duik in de azuurblauwe zee of een heerlijke ontspanningsmassage en een bezoekje aan de Hammam, zijn ook mogelijk.
Op zaterdag kom je aan op de luchthaven van Antalya. We verblijven dan de eerste nacht in het centrum van Antalya, Kaleici, waar we ook gezamenlijk zullen dineren. We vertrekken op zondagmiddag van Antalya naar Cirali. Op vrijdagmiddag vertrekken we van Cirali naar Antalya. Zo heb je ook de mogelijkheid om de indrukwekkende binnenstad van het historische Antalya te bezoeken. Zeker de moeite waard. In Antalya vind je tevens musea, gezellige terrasjes en winkeltjes.
Deze reis is een prachtige combinatiereis voor zelfontwikkeling en ontspanning.

De accommodatie
Je verblijft van zondag tot en met vrijdag in een van de gastvrije pensionnetjes in Cirali. Dit kleine plaatsje ligt aan de Zuidkust ongeveer 1 ½ uur rijden van Antalya. De chalets staan te midden van mooie planten en bloementuinen. Een inspirerende natuurlijke omgeving waar je rust, ruimte en vrijheid kunt vinden.
We zullen tijdens ons verblijf in Cirali ook in deze locatie, ontbijten en dineren. Lunchen is hier ook mogelijk maar zit niet in de reissom inbegrepen. De maaltijden zijn zowel vegetarisch als niet- vegetarisch bereid. Wij raden je aan je voorkeur bij de boeking aan te geven.

De reissom:
€ 890,00 pp. Voor alle vertrekdata. Dit bedrag is exclusief het vliegticket. De prijs van het ticket hangt af van de datum die je boekt. Tickets kun je o.a. boeken via het internet bij o.a www.condor.de of www.flyps.com of www.thy.com (Turkish Airlines vliegt via Istanbul)
(via Istanbul). Vertrek luchthaven is Amsterdam, Eindhoven of Dusseldorf. De luchthaven waarop u vliegt is Antalya. Van Antalya airport kunt u met de bus of de taxi naar Antalya.
Wil je hulp bij het boeken van de vlucht dan doen willen wij je graag helpen.

Inbegrepen:
Verblijf 7 nachten met ontbijt en diner (behalve op de woensdag, de vrije dag), 4 x ochtendprogramma en bij aankomst een rondleiding in Kaleici, het historische centrum van Antalya.

Niet inbegrepen:
Overige maaltijden en het diner op de woensdagavond, drankjes, excursies of andere extra’s, persoonlijke uitgaven, reis- en annuleringsverzekering en visum.
Reis- en annuleringsverzekering zijn verplicht.

Visum:
een visum kun je aanvragen bij: https://www.evisa.gov.tr/nl

Comments are closed.