About us

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sinds 2002 beiden wij inspiratiereizen en retraites waar je zintuigen wakker van worden en waar je levensenergie weer van gaat stromen..
In al onze reizen vind je elementen van cultuur, geschiedenis, natuur en avontuur maar ook rust en ruimte om in jezelf te reizen. Wij gaan er vanuit dat als je je ontspannen voelt en je voornemens bent een volgende stap in je ontwikkeling te maken, je daadwerkelijk een innerlijke reis maakt. En wat is er nu leuker om dat te doen op een totaal andere locatie dan waar je dagelijkse bezigheden plaatsvinden. Waar je echt even met jezelf kunt zijn.

De behoefte om jezelf te zijn heeft iedereen, toch is dat soms lastig om dat de dagelijkse bezigheden veel van je energie kunnen opslurpen. Vaak vergeet je dan wat je zelf graag wilt, wat goed is voor jou en waar je gelukkig van wordt. Vind je het belangrijk om te weten wie je in wezen bent en krijg je dat niet makkelijk helder dan kan een Mensbeeldanalyse op basis van onder andere Human Design, een welkome informatiebron voor je zijn.

Maar tijdens een Healthy Holiday kun je ook lekker relaxen met een boek in de hangmat of zwemmen in de turquoise zee aan de Mediterrane kust.
Wil je wandelen in een prachtig landschap, zoals het sprookjesachtige tufsteengebergte in Cappadocië of cultuur opsnuiven in een multiculturele stad zoals Istanbul?
Wij brengen je op eeuwenoude plekken, waar ooit vele wijze culturen hebben gebloeid en nemen je mee langs indrukwekkende natuurlandschappen, die lijken op schilderijtjes, waar je vrolijk van wordt.

Omdat we jarenlange ervaring hebben met de omgeving, brengen we je daar waar je juist de lokale bevolking met hun traditionele gebruiken, kunt ontmoeten.
Ook een ballonvaart, een boottocht, een bergsafari, paardrijden, pottenbakken en een bezoek aan de hammam, behoren tot de mogelijkheden.
Maar wil je liever dichter bij huis blijven dan nemen we je mee naar een prachtige omgeving rond de Veluwe.
De rode draad van onze vakanties is inspanning en ontspanning van lichaam en geest. In een andere omgeving waar je even helemaal tijd hebt voor jezelf, vind je inspiratie om te ontdekken…en rust…om even bij te tanken en je helemaal “Healhty” te voelen.

 

 

Comments are closed.