Verhuur accommodaties

Naast het aanbod van workshopvakanties in Turkije regelt Healthy Holidays ook de verhuur van accommodaties 't Boshuisje in Nederland en een Tiny huis en twee Tiny hutten in Indigo Valley, Turkije. De verhuur van accommodaties is zonder begeleiding en workshops. Hieronder vind je een beschrijving van de accommodaties. 

Chalet 't Boshuisje

Op een prachtige rustige plek, midden in het bos op een 5-sterren recreatiepark aan de rand van de Posbank, ligt chalet 't Boshuisje. Je hebt hier het voordeel van privacy en rust met een grote tuin rondom het chalet, maar tevens zijn restaurant, zwembad, winkeltje en activiteitenveld op loopafstand.
Eigenlijk is het chalet in elk seizoen en met elk weertype een heerlijke plek om te zijn. Als de zon schijnt, vind je vast een fijn plekje om te genieten van de zon, maar als het te warm is, zijn er genoeg schaduwplekken onder de talkrijke bomen rondom ‘t Boshuisje.

Chalet het boshuis
Blokhut buiten
Tıny huisjes ındigo valley

In Indigo Valley zijn twee verschillende type Tiny huisjes te huur. Indigo Valley is bereikbaar met auto of motor. De verhuur van vervoer kun je zelf regelen, maar wij kunnen je daar ook bij helpen. Met eigen vervoer kun je ook fijn de omgeving verkennen. Er zijn watervallen, kleine dorpjes en historische plekken in de buurt die je kunt bezoeken, maar je kunt ook prachtige lange wandelingen maken langs de rivier en in het bos.
De verhuur van deze accommodaties is inclusief beddengoed. 

Ja! Ik wil graag een van de accommodaties huren

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en laat in het tekstvak weten welke accommodatie je in welke periode wilt huren.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*
E-mail*
0 of 350