verhuur Chalet & Appartementen

Chalet ’t Boshuisje nabij de Posbank op de Veluwe (Gelderland)

De locatie
Een prachtige rustige plek, midden in het bos op een 4- sterren recreatiepark aan de rand van de Posbank, op de Veluwe. U heeft het voordeel van privacy en rust met een grote tuin rondom het chalet en tevens zijn restaurant, zwembad, winkeltje en activiteitenveld op loopafstand.
Eigenlijk is het chalet in elk seizoen en met elk weertype een heerlijk plek om te zijn. Als de zon schijnt, vindt u vast een fijn plekje om te genieten van de zon, maar als het te warm is, zijn er genoeg schaduwplekken onder de talkrijke bomen die ’t Boshuisje rijk is.
Tweehonderd meter vanaf het chalet loopt u zo het gebied van Natuurmonumenten in. Tijdens een vroege wandeling is de kans dat u reeën of wilde zwijntjes ziet, heel groot. Een diversiteit aan vogelgeluiden hoort u altijd. Natuurlijk kunt u ook fantastische fietstochten of een buitenrit met paard, maken.
Het chalet staat op een groot stuk grond (500 m2) dus er zijn genoeg mogelijkheden om op diverse plekjes rondom het huis te vertoeven. Ook zult u geen last hebben van de buren omdat er veel ruimte voor privacy is. Echter op een paar honderd meter loopafstand is er een restaurant, winkeltje, zwembad en activiteitenveld. Fietsen kunt u huren bij de receptie.

Het chalet
Het chalet heeft een nieuwe keuken, een slaapkamer en een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen. Er is een badkamer met toilet. Als je de deuren van de woonkamer open doet, zit je als het ware in de bostuin en is het heerlijk om voor het huis op het terras te zitten. U wordt geacht zelf bedlinnen en handdoeken meet te nemen. Dekbedden, dekens en kussens zijn aanwezig.

De huurprijs
De huurprijs is afhankelijk van het seizoen. Prijs is vanaf € 350,00. voor een week, met maximaal 4 personen.
Het recreatiepark rekent € 4,75 pppn. in de periode 1 april – 1 november (dit bedrag betaalt u aan het park)
Schoonmaakkosten € 40,00. (hieronder tevens het wassen van dekbedden, dekens en kussens)

De algemene voorwaarden
Indien u bij ons boekt ontvangt u het recreatieverhuurcontract met de algemene voorwaarden.

 

Huur deze Chalet

Reacties zijn gesloten.